Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyar Hunnia börtön politikusai ember mészárlással száz éve
  2017-01-04 09:58:56, szerda
 
  Magyar Hunnia börtön valamennyi politikusa Új Hírnök berendezésével Miskolcon, egészségügy ember gyilkosaival száz éve megy végig valamennyi kommunista koron a miskolci Bertalan utcai berendezés szerint Kata Kocsmai Mészáros Sátánjukkal, közben a világot cserélték át a lírai karámjával Weöreséknek, Adyéknak, amelyek apokalipszsisét rajtunk hajtották végre az összes pusztítójával Borsod megyének. Anyám apjának, Benkő Lajosnak a sorsával kezdtek születésemkor olaszliszkai központtal az Omegával és Benkő Dániel Mónika show romániai kivégzőivel Müller Péter Sziáminak, majd Miskolc városa ismételte a Bertalan utcai kommunista, vasfüggönyös, összes Rákóczi téri skizopren könyvét rajtunk a család legyilkolása mellett, meggyalázásommal anyám anyja, a Begala ember áldozók helyett, Erdei Jancsi Tóth népével kislány áldozásával együtt anyám öccseként. 1997-ben kezdték elölről dr. Somlyai általi legyilkolásommal a borsodi Rákóczi téri cigányság helyett állapot tartósító injekcióval Íziszként való áldozásomat folytatva Bodor Pusztító Iker tornyosnak a pszichiátriai orvosokkal, Müller Péter Sziámi Bertalan utcai Farkashoz tett utcájának betegségeit rajtam végrehajtva és a családomon, öcsém kivégzésével a kommunista magyar elmeosztály ricsei és többi elmeosztályra tett helyett, A Szigeten fellépő összes alkoholistája helyett a romániai Rákóczi térnek, Kósa Emese gyilkosaival valamennyi elmebetegével rima Jeruzsálemnek leöntésével pálinkával, rácsos ágyba zárása és megverése az újhelyi kezdetével a hivatalsegédeknek, kivégzése a Sátán népe által újhelyi ezer éves börtön gyilkolásával az egész város közreműködésével, élén az orvosokkal és a rendőrséggel.

Müller Péter közben a miskolci médiával folytatta ismétlésben a könyveket Mária mennybemenetelével és az összes Pszichografológiába tett pusztító helyetti áldozásommal, ahogyan indultak születésemkor az operásokkal együtt, a miskolci szimfónikus zenekar idetett gyilkosaival a jövő pán-európai Uniós kivégzőihez az emberiségnek.
Müllerék elölről kezdték a börtönnel Kupai református kezdetével a sátoraljaújhelyi bolond reformátusok helyetti ismételt gyilkolást az újhelyi Lantos ktsz névtárán végig haladva a miskolci börtönével a Hunnia elmének, Balogh orvosként beállított börtön orvosaival a megyének. Anyám nem tud gondolkozni az olaszliszkai áldozása óta a médiának, ő Bodorné Ágnes a szomszédban Rákóczi téri kurvának kiáltva ki születésem óta. Medve Marianna a Bertalan utcai, Madarasokkal, Sasokkal, Rókákkal, Farkasokkal, Sólymokkal, Kondorokkal, Fecskékkel, Kakukkjaival a Hunnia börtönnek, Bogarakkal jutalmakat vesznek át a Hunnia börtön művészeti vezetőivel együtt apokalipszis végrehajtásáért.

Sass József a jeruzsálemi pusztító utcájából közvetített Hofi Gézával a skizoprenekkel a nyolcvanas évek óta, hogy az indiai cigányok felveszik a Farkassal kezdődő világ pusztítók nevét jeruzsálemi elmeosztályként kezdve Müllerékkel, mint Farkas Bertalanét pácini kitermelésével az oroszoknak, amit ismételtek az éven ismét kitüntetve az oroszok nevében jött Kata kocsmával berendezett Rákóczi téri felszabadító orosz hadsereg nemi gyalázói mellé téve a Farkasokat jeruzsálemi skizopren apokalipszisként. 1983-ban kaptam meg az öcsémtől az Ez a divat könyvet Farkas Bertalannal, dög feleséggel, Pataky Ágival Ágnes asszonyként..., kevés fizetéséből megvéve dolgoztatta a cseremisz pusztító a faipari szövetkezetben, csúfolva és gyalázva a Rákóczi téri cigányok helyett, ahogyan engem genyózott a II-es elme Turcsányi Gyula, Szőllősi világjáró fordító, Vaszily Mária és társai helyett a nemi csapásoknak. 1998. óta ismételte rajtam a genyózást is Müller Péter Sziámi kivégzőivel, dobálva engem az ágyon Braziiliával, Liptai Klaudia iderendezett kivégzővel II-es elmeosztályával a füves kommunistái helyett a mókus rendjüknek. Mind itt voltak a lakásban, végig mentek a két utcai listán a médiájukkal. A Bertalan utcai névtár külföldre és Pestre vonult Katalinjaival Jeruzsálemnek. Kilián teljes egésze az ezer éves sátán börtönéből Kilián Katalin néven embert áldozott. Ez Puskás Ferenc is.
A börtön a születésemet kezdte elölről 1997-ben a II-es kivégzőivel a Rákóczi téri cigánytelepnek, amik a Keresztesi tatárdombi pusztító cigányaival eljárták az újhelyi iskolát ismétlésben berendezve Tálas Julianna ének tanárnő nevét is kétszeresen.

Gondnokság alá helyeztek Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója és Vaszily Mária genyóként iderendezett pszichiáterekkel dr. Tűzkő Judit nemi csapásával az elmeosztálynak, amik terápiát folytatnak azóta az Illés apokalipszis számaival kezdve az összes elmeosztály könyvtulajdonos elmebetegével a Nyírő Gyula Német vasfüggönyös gyilkossal berendezett elmeosztály valamennyi elektromos kivégzőjével együtt a miskolci Rákóczi tér csapásaiként.

Demjén bíró kezdete volt Demjén Rózsi romániai pusztító kezdetnek a miskolci kitermeléssel szürke szőnyegbombás, nemi szárnyas betétekkel járó pusztítóként, aki megidézett engem a sátán nevével Mészáros néven írták oda az egyetlen emberi család nevét a bíróságára a jeruzsálemi csapásoknak. Mindegyik pszichiáter idetartozik a Bertalan utcához Nemes név berendezésével, Rákóczi téri csapások, Müller Péter Sziámi tette őket a skizoprenek felé nyolcvan éve. Mészáros Kata kommunista korok jeruzsálemi végrehajtóhoz tartozik az Időjelek összes csapása G. Maczó Ágnes ébredő játszóterével, Vass Tibor vaskorok képviseletével, Urbán Tibor testenyészeteivel az Időjelek rajza alapján, lányom férjével tompalátóként létrehozva Időjelek megadójaként a börtöntől II-es elmeosztályával, amiért engem támadnak születése óta a Talmuddal, II-es elme huszonegy éve cipel oldalra vitt bal szemgolyóval helyette az egész város tudtával, népe kivitele mellett coca colásokkal és kávés elmeosztályokkal -, sumerekkel, zsenikkel, Deák Bill Gyula egy lábbal megrajzolt feszületesével az Időjeleknek, Kabdebon János emberként Jézust áldozó Új Bekezdésével Miskolcnak, Fecske Csaba és Cseh Károly, Hajdú Gábor romániai jeruzsálemi csapásaival, Tusnádi László, kitalálójával Sárospataknak kislányként történő Ízisz áldozás felkiáltásommal, hogy Istenek miért hagytatok el engemet végrehajtóival, összes Cseh névvel és Orosz névvel Ázsia gyilkosaiként, Törökország teljes egészével emberek legyőzése könyveik végrehajtása közben a magát istenítő Dobó Kata, Bornemissza és az egész Cserhát művészeivel 1961-es átlépésükkel a holnapba Farkas Viola ismételt kezdetével a Bertalan utcai honfoglalásoknak világszerte berendezve skizopren romániai elmeosztálytól Jártó Róza Varga Rózsa időjelek vasfüggönyösével, amelyik ismétel az elmeosztályával folyamatosan, sorsa Időjelek szerint, hogy semmi sem lehetett volna és az arca nem lesz ismerős, védetten gyilkol az ezer éves börtön Sátán népével, Ménesi teljes kírai karámjával és cigány sátánistájával a magyar zenészeknek Illés együttesével a jeruzsálemi elmeosztálynak, Koncz Zsuzsa II-es elme kezdetével a szaturnuszi kommunizmusnak, az összes Koncz elvitele mellett ismételt Miskolcról.

A média teljes egésze már 1983. óta jeruzsálemi apokalipszis skizopren elmeosztályokról a mi gyilkosainkkal. Az az iszonyat benne, hogy valamennyien a romániai 666 űrhajókkal járó kivégzői lettek volna száz éve, amióta Magyarországot az emberekkel gyilkolták le.

Jelen nevek, amelyeket leírtam valamennyien emberiség ellenes gyilkosok, ember gyilkosok, emberiség felszámolói médiájukkal és politikusaikkal. Vegyék feljelentésnek, mert az embereknek nincsen bíróságuk, sem rendőrségük. Értem nem lehet eljönni, hogy elvigyen valakii a gyilkosaim közül, mert összezúznak Müller Péter Sziámi sátánistáival, melyek szedetik velem 18 éve a skizoprenek helyett a gyógyszereket, kínoznak éjjel-nappal 18 éve.

1983-ban, mint írtam összeállították a sátoraljaújhelyi Révész utcán azokat, akik nálunk voltak születésemkor és apát bántották a kurvák helyett válva sátánisták által a jövő népétől, mint a székelyektől, Kállaiaktól, Varholáktól, Paviástól, beduinoktól és valamennyi börtön Hunnia elmeosztálytól.
1971-ben már összeállt a Bertalan utca az emberek gyilkosaival valamennyi jeruzsálemi kommunistával és pusztítóival Borsodnak a Rákóczi térrel. 1983. óta az médiai politika, mivel ők tették azóta Medgyesi féle jeruzsálemi politikusokat, hogy mennek végig a két utcai ember gyilkosok könyvein, tettein, támadva minket minden betegségük miatt az egész médiájával a romániai jeruzsálemi Rákóczi térnek.

A trianoni régi trianon nagy Magyarország berendezett címereit a sátán népénél a Kiss Tábornok utcán halmozták fel, el lehet venni a vázáival a Rákóczi térnek, amivel unalmukban jártak gyalázatával a kurváknak értelmiségként, 1961-es meggyilkolása óta nagyapát emberként amit Lázár politikus feltevésével az elméről ismétel a Bertalan utca 1998. óta. Maradtak a trianoniakból németek és magyarok, de ember gyilkosok. A jelenlegi trianon 666 Babilon romániai sátánistáit jelenti Miskolcnak skizopren elmebetegekkel, köztük Szulák Andreával a Xénia láz Sokféle nevek alapján egyetlen börtön magyar Benkó beállításával kitermelt skizoprenjével rima Jeruzsálemnek. Születésem óta utazik, nyaral a trianoni 666 Magyarország, járva körbe könyveit embereken végrehajtva az egész országban, meg meggazdagodtak, mint a Molnárok Molnár Rózsa kezdetével a kislány áldozásnak ezer éves Sátán népeként értelmiségként, dicsekszenek egyfolytában hatalmas gazdagságukkal, meg fizetésükkel, amit világ gyilkosként adott nekik a börtön.

Anyám semmit sem tud felfogni, hiába ismételten hozták Simon Éva börtön kezdetét a Hunnia börtönnek 1997-es legyilkolásomkor Bodorné Ágnes helyett a cigányai helyetti áldozásomnál injekciójával Somlyainak, ami petefészek kihalalását jelentette a jeruzsálemi cigányok helyett. Az elmeosztály szül pusztítók védelme alatt. Anyám ismét engem nézett le Simon Éva előtt, aki már megöregedett, mióta a börtöne engem gyilkol és a családomat. Kiss Ferencek az Időjelekből az összes Ferencével Pogány Balázs freudista elmeosztályának születésem óta szaporodnak, egyes utcanép tagjai Dunántúlon élnek, gyermekeik angol bemondók, híresemberek szerte a világon a könyveik végrehajtásával rajtunk folyamatosan.

Anyámat Müllerék vezetik egyik Bertalan és Révész utcai gyilkosunktól a másikig, már megöregett volt mérnökeihez a jeruzsálemi csapásoknak, amit a médiával közösen követnek Bodorné és jeruzsálemi prostituáltjai helyett. Évek óta Bicskére jár a média berendezésében a két utcába rendezett gyilkosainak elmeosztályához, Bicske berendezése mellett Révész utcai Takács kezdetével apa gyilkosainak névtárával, aljanéppel, menhelyi gyerekkel rendelkezőhöz, amelyik lánya Izraelben egy zsidó nővel kötött házasságot, mióta 1967-es Uniós kezdettel a barakkosok elvitele mellett innen embergyilkosként a mi éheztetésünk mellett Nyomorultak együttes beállításával átrendezték őket, akár Angliát, rasszista, aki azt meri mondani a buzijaira és leszbijeire a póköknak és legyeknek, meg a néger cigányoknak, hogy néger. Valóban nem négerek, a négereket a börtön Hunnia kihalatta, mert majmokat rendeztek be helyettük darwinista elmélethez. Ez volt a trianoni Nagy-Magyarország.
A jungista aranysas napbaöltözött asszonyát elmeosztály Mártikájával rendezték be, amelyik miatt megtámadott Bodor pusztítója a szomszédnak 1998-ban, hogy Mártika hívja a földönkívülieket, ringasd el magad Presser népe helyetti mészárosaimmal születésem óta.
A freudista elmélet Moldován Nóra vörös róka jeruzsálemi prostitiuáltja helyett az elmeosztálya születésem óta gyilkoló Révész utcába került beállításra Pál nevű pszichiáterükkel, szabadköművesként, amelyik űrhajóval járó népe miatt Ménesi sátánistái támadtak meg a korláti cigánytelep helyett, hogy Isten gyermekekeinek álcázva magukat leszállították őket Szentléleken.
A korláti cigányok a fenevad kézjelét viselik a jelenlegi trianoni 666 rima Jeruzsálemnek. Moldován Nóra miatt születésem óta támadtak, vörös rókákkal termelik ki a Rákóczi téri médiával őket. Miatta Miskolc iszonyatot hajtott végre, I. emelettel űrhajóval járó népüket rendezték be pszichiáterükkel a megyei elmeosztályon.
Anyám helyett és szülei helyett gyilkolnak születésem óta, ez lett a zenei világ apokalipsziséből Amerikának. A Hunnia börtön elmebetegeit, amit Magyarországnak neveznek a világ minden országának ki kell adnia emberiség felszámolása végett a világ-könyvtárával a magát mártírrá tevő 1956-osoknak hatalmas Rákóczi téri kivégző gyalázóival Miskolc-Jeruzsálemnek, amik mint írtam egy utcában vannak az összes jeruzsálemi kommunistáival, innen irányítják a világ politikát.

A Hunnia börtön pusztítókat fogadott fel az emberek legyilkolására Miskolc város berendezésével a világ-könyvtár szerint, melyeket rajtunk hajtott végre a II-es elmeosztály és cseremisz pusztító születésem óta, majd a sátánisták gyilkossága és gyalázata Csepregi Éva Rákóczi terének főnixes fekete mágusaival folytatták a könyveket a II-es elmeosztllyal, Sátán népével az ezeréves börtönnel együtt van a Hunnia börtön elme. Minden Szabó Sátán ezer éves debreceni bibliájához Debreceni nevekkel tartozik a börtönből, melyek bibliáját a Hunyadi palota fekete mágusainak Jehova bibliájával együtt az amerikai sátánistákkal berendezve, tatárdombi Jehova szőke Lénártnéval rendeztek be, Mária utcán támadtak meg helyette folyamatosan, mert odajárt a szeretőjéhez, ezért a város átkeresztelte Boldog utcának. Szőke embergyilkos lánya az avasiaktól jött nézni, ahogyan Müllerék darabokra bontják a házat Hajdú Marianna amerikai sátánistáival, Müller Péterékkel együtt. A Friderikusz orra, Falusi Marianna Katika miatt támadó, ezt médiában bemutató engem égető, s a médiájába a romákat felvivő debreceni biblia romániai cigánytelepe néven az összes Mariannát berendezték orvosokkal és egészségyügyben skizoprenként születésem óta tik sem vagytok magyarok Gyarmati néven berendezett romániai szociális munkások kivégzőkkel járó Gyarmati néven rendeztek be az egész országban.



1983-as összeállításakor a nálunk lévő kommunista Sátán Kata kocsmával berendezett jeruzsálemi nemi gyalázóknak, mint felszabadító hadseregnek, ami ismételt az összes börtön gyilkosával a Sátánnak Balogh börtönével, Rákóczi téri Ágnesekkel, mint G. Maczó Ágnes időjelek hintás magyar kislány Bródy apokalipszisből helyett velem kezdve az ébredő vallások játszóterét a Hunnia börtön 1962-ben, mint ahogyan az uniós Pszichografológiai kelet teljes egésze és az összes cigány emberré nemesítését valamennyi pusztítójával távol-Keletnek a félig cigány-félig nemes egyetlen régi nemesi család kihalatása mellett Baratta Ágnes helyett engem támadva meg születésemkor. Ez van az összes Bodorné Ágnessel berendezve, valamennyi református, Halak szülött és Ágnes főszereplői a Hunnia börtönnek a könyvfőszeplőként. Csiba Gábor helyett ismétlésben 18 éve gyilkol az elmeosztály, mert skizopren könyvszereplő az egész ország tudtával. Az egész világot berendezték a debreceni Biblia alapján, akik sorsát és szerepét rajtunk hajtották végre 1983. óta, ekkor Debreceni névvel kezdték a vasak debreceni Bibliáját Varga Rózsa Időjelek testenyészeti berendezésével vasfüggönyösként is ismételten legyikolva helyette, ugyanis feszületesek lettek volna. 1983. óta innen termelik a sztárokat skipoprenként könyvek végrehajtása után együtt a politikai elmeosztályokkal, már ember gyilkosságból született betegségeivel Gyurcsány Ferencnek az összes Mszp 1990-ben az idegosztályán Baloghnak történő legyilkolásom óta csípőprotézises Mezei Liliom nevet felvevő főóvónő helyett, aki ezer éves skizopren, minden kívánságát teljesítő kísérettel születik meg mindig újjá. Rokonsága már Angliában élősködik, mint az összes emberiség felszámolója a börtönnek születésem óta. 1990-ben rajzoltam meg a szegfű jeles cserepet jeruzsálemi cserépkorhoz tették Cserépi Zsuzsa Íziszként embert áldozó elmebetegéhez a pestieknek. Az összes angyali klubot, meg hasonlót képviselő elmeosztály a Nyírő Gyula kivégzőivel jár szerte a világon. Elektromos zsidók.

Elmebetegek, húsz éves felállásakor a politikai médiának a börtön Hunnia TV II-jének nevetve jelentették be, hogy kiszedték az emberek fogait, tovább haladva az elmeosztály könyvein a politikusokkal együtt Kelet teljes egészével.

Az MSZP anyám betegségéből létrejött Balogh börtön által létrehozott Gyurcsánnyal kezdődő betegségeket jelent az Idegosztályon megrajzolt szegfűs cserepemből állottak fel, együtt Vona népével és az utcanéppel náciként, meg a református bolondokkal, romániai elmeosztállyal. Már egyszer leírtam, de eltűnt, hogy jelenleg a börtön bűnözők választatják magukat. Nincs jobb és baloldal, csak elmebetegek vannak Miskolc által berendezve születésem óta Kádár kezdetével a Kata kocsmás mozis kommunistákkal, elmeosztályokkal. Orbán indiai cigány szokás szerint hasonlóan a kukó kastélyt építő indiai cigányokhoz, amelyek helyett Müller Péter engem adott férjhez a cseremisz pusztító kiabálása közben, hogy a bolond reformátusok vannak Karcsán, de végig támadott már a Bertalan utcai születésem óta nálunk lévő kísérettel rendelkező skizoprenek helyett kurvázva engem születésemkor az Ágneseik helyett. Mivel elmebetegek, hatalmas kivégző kísérettel vannak, máshonnan kell segítséget kérni ellenük, különösen, hogy a romániai sátánistákkal állottak fel folyamatosan. A sátánisták tűzben járnak a másik világban, elégetnek bárkit, a lakásokban ott van mindenkinél, tisztítják a mi áldozásunkkal a világ összes skizopren rendetlenjét Mary Zsuzsa kezdetével a mi lakásunk összezúzásával.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályokkal, elmeosztályokról, apokalipszisként, honfoglalásoknak, apokalipsziséből, sátoraljaújhelyi, pszichiáterükkel, vasfüggönyösével, legyilkolásomkor, összeállításakor, közreműködésével, legyilkolásommal, embergyilkosként, vasfüggönyösként, pszichiáterekkel, meggyalázásommal, földönkívülieket, elmeosztályához, elmeosztályával, apokalipszsisét, csípőprotézises, politikusaikkal, elmeosztályként, apokalipszisből, összeállították, végrehajtásával, könyvtulajdonos, egészségyügyben, elmeosztályának, felkiáltásommal, végrehajtásáért, magyarországnak, mészárosaimmal, kommunizmusnak, politikusokkal, elmeosztálytól, miskolci Bertalan, világot cserélték, lírai karámjával, összes pusztítójával, sorsával kezdtek, család legyilkolása, borsodi Rákóczi, pszichiátriai orvosokkal, kommunista magyar, romániai Rákóczi, újhelyi kezdetével, egész város, miskolci médiával, könyveket Mária, operásokkal együtt, miskolci szimfónikus, Magyar Hunnia, Kata Kocsmai Mészáros Sátánjukkal, Benkő Lajosnak, Benkő Dániel Mónika, Müller Péter Sziáminak, Erdei Jancsi Tóth, Bodor Pusztító Iker, Müller Péter Sziámi Bertalan, Kósa Emese, Müller Péter, Bodorné Ágnes, Medve Marianna, Sass József, Hofi Gézával, Farkas Bertalanét, Farkas Bertalannal, Pataky Ágival Ágnes, Turcsányi Gyula, Vaszily Mária, Müller Péter Sziámi, Liptai Klaudia, Katalinjaival Jeruzsálemnek, Kilián Katalin, Puskás Ferenc, Tálas Julianna, Dávid Mónika Szörnyeteg, Tűzkő Judit, Nyírő Gyula Német, Demjén Rózsi, Mészáros Kata, Maczó Ágnes, Vass Tibor, Urbán Tibor, Deák Bill Gyula, Kabdebon János, Bekezdésével Miskolcnak, Fecske Csaba, Cseh Károly, Hajdú Gábor, Tusnádi László, Dobó Kata, Farkas Viola, Jártó Róza Varga Rózsa, Koncz Zsuzsa II-es, Kiss Tábornok, Szulák Andreával, Molnárok Molnár Rózsa, Simon Éva, Kiss Ferencek, Ferencével Pogány Balázs, Anyámat Müllerék, Moldován Nóra, Miatta Miskolc, Csepregi Éva Rákóczi, Minden Szabó Sátán, Hajdú Marianna, Müller Péterékkel, Falusi Marianna Katika, Sátán Kata, Sátánnak Balogh, Baratta Ágnes, Bodorné Ágnessel, Csiba Gábor, Bibliáját Varga Rózsa Időjelek, Gyurcsány Ferencnek, Mezei Liliom, Cserépi Zsuzsa Íziszként, Nyírő Gyula, Hunnia TV II-jének, Mary Zsuzsa,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Reggel van  Szép álmokat!  Idő  Png virág  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Png kislány  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Nevem  Akarat  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Elköszönt  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  George Byron - Ahogy itt jár -...  Akarat  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Png fotel  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Png férfi  Varga János Veniam - Fontos sz...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevem  Png cica  Facebookon kaptam  Png fotel  Png fotel  A jó emberek mindig szépek mar...  Bounty krémes  Zilahy Lajos gondolata  Albert Einsteinről  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Akarat  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  A kételkedés kezelése  Albert Einstein gondolata  Alvó cicák  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Ágai Ágnes – Csendélet  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Adakozás  Akik bántanak téged  Png telefon  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Éretlen vers  Nevem  Paul David Tripp Április 19  Akarat  Akarat  s immár én is felragyogva, ért...  Alvó cicák  Fehér virág  Kerüld el az evangélium örömén...  képre írva  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Krisztinától  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Éretlen vers  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Kerüld el az evangélium örömén... 
Bejegyzés Címkék
miskolci Bertalan, világot cserélték, lírai karámjával, összes pusztítójával, sorsával kezdtek, család legyilkolása, borsodi Rákóczi, pszichiátriai orvosokkal, kommunista magyar, romániai Rákóczi, újhelyi kezdetével, egész város, miskolci médiával, könyveket Mária, operásokkal együtt, miskolci szimfónikus, jövő pán-európai, börtönnel Kupai, sátoraljaújhelyi bolond, újhelyi Lantos, miskolci börtönével, olaszliszkai áldozása, szomszédban Rákóczi, jeruzsálemi pusztító, nyolcvanas évek, indiai cigányok, éven ismét, oroszok nevében, divat könyvet, cseremisz pusztító, faipari szövetkezetben, nemi csapásoknak, ágyon Braziiliával, füves kommunistái, mókus rendjüknek, ezer éves, születésemet kezdte, újhelyi iskolát, összes elmeosztály, miskolci Rákóczi, miskolci kitermeléssel, sátán nevével, egyetlen emberi, jeruzsálemi csapásoknak, skizoprenek felé, börtöntől II-es, lábbal megrajzolt, magát istenítő, egész Cserhát, holnapba Farkas, elmeosztályával folyamatosan, magyar zenészeknek, jeruzsálemi elmeosztálynak, szaturnuszi kommunizmusnak, összes Koncz, média teljes, emberekkel gyilkolták, embereknek nincsen, gyilkosaim közül, skizoprenek helyett, sátoraljaújhelyi Révész, kurvák helyett, jövő népétől, emberek gyilkosaival, médiai politika, egész médiájával, trianoni régi, sátán népénél, kurváknak értelmiségként, elméről ismétel, trianoniakból németek, jelenlegi trianon, egész országban, kislány áldozásnak, cigányai helyetti, jeruzsálemi cigányok, elmeosztály szül, börtöne engem, összes Ferencével, könyveik végrehajtásával, médiával közösen, média berendezésében, zsidó nővel, barakkosok elvitele, néger cigányoknak, börtön Hunnia, trianoni Nagy-Magyarország, jungista aranysas, szomszédnak 1998-ban, freudista elmélet, elmeosztálya születésem, korláti cigánytelep, korláti cigányok, fenevad kézjelét, jelenlegi trianoni, megyei elmeosztályon, zenei világ, világ minden, magát mártírrá, utcában vannak, összes jeruzsálemi, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 985
  • e Hét: 8458
  • e Hónap: 14699
  • e Év: 66965
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.